Земля та небо

Александр Тарадов
Ми з тобою – “Земля” і “Небо”,
Ми поєднані тільки дощем,
Але я вже не можу без тебе,
Хочу бачити ще раз і ще..!

Хочу ніжно тебе цілувати…
Хочу легко торкатись чола…
Хочу стежку до серця шукати,
Бо цю зустріч нам доля дала!

Щохвилини я мрію про тебе…
Бачу очі твої, бачу стан…
Не хвилюйся, не бійся, не треба,
Я зійду – наче сизий туман.

Різні погляди – спільні уроки
І немає ні краплі надій,
Але ці нерозважливі кроки
Я згадаю, як кращу з подій..!

Ми ім'ям та зірками повиті…
Це – і радість, і біль, і “Сангам”;
Скорпіони ми несамовиті…
З нами – тяжко!
Та ще тяжче – нам!   

                1971г.

          * "Сангам" - Злиття душ.