Натуральний колiр

Наталя Терещенко
 
Консультант від «Bourgjais»
Проводить заняття,
Про сучасний макіяж
Складає поняття.
Спершу, каже, пілінг- скраб
Оновлює шкіру,
Потім тоніком пора б
Поверхню знежирить,
Крем- зволоження нехай
Живить її знову,
А вже потім, зазвичай,
Іде крем- основа.
Поклади тональний крем
На фактуру личка,
І рум*яна підбери
Для свіжості щічок.
А тепер на весь респект
Пудру розпиляй-но.
І отримаєш ефект...
«колір натуральний»