хокку по библейским мотивам

Сергей Дегтев
хокку по библейским мотивам

распорядитель
пира отведал воды
что стала вином

Иоанна 2.9

блики пламени
камина превратили
красное вино
в…


хокку за біблійними мотивами


скоштував воду
староста весільний що
зробилась вином

Івана 2.9

полиски вогню
каміну перероблять
червоне вино
на…