я готова

Алисса Бржставицкая
3 сотни букв и знаки препинания,
В ****у - Backspace.
now, isn`t it funny, huh?
never wanna see your face.
Стакан с побитыми краями,
Переполненная банка сигарет,
don`t talk, babe, just try me
I`m all set.