Защемило серце мое...

Геннадий Сивак
Защемило серце моє,
Щось не спиться, й точить біль,
Знов, потурбувала доля…
Тиском дій, новин, подій…

Защемило серце моє,
Обійдеться на цей раз…
Якщо поруч ти зі мною,
Тому буде все гаразд.

Защемило серце моє,
Ось, вже відступає щем,
Мені хороше з тобою,
І щасливо ми живем.

16 серпня 2007 року.
Автор Геннадій Сівак.