Не заводь мене!

Наталя Терещенко
Не заводь мене. Дай мені спокій.
Є у твого хотіння межа?
Ніч безсонна. Хоч виколи око...
І виснажлива теж не на жарт...
Сон останньою краплею тане,
Ти надію на нього втопив,
Бо їси мене, ніби Гайтану,
П*єш мене, ніби зроду не пив...
Так зухвало, і так недолуго
Щось зумкочеш на вухо мені...
Все, урвався терпець, комарюго!!!
Роздавлю на рожевій стіні!