Какой там сон

Степаненко Василь
*
Через поріг перекотилось сонце.
А я із хати.
Та який там сон.
Побіг до річки
Зіроньку стрічати.

*
Через порог перекотилось сонце.
Я – з хаты.
Ну, какой там сон.
Я побежал к реке
Звёздочку встречать.