з синiм вiдтiнком

Френия Шизо
При поодиноких спалахах телефону
кінчиками пальців відчуваю темряву.
Густа.
Так ніжно огортає передчуття відвертості -
ось-ось — і зірветься в стелю тисячами таємних бажань.
Причаїлася, зачарована тремкістю моменту,
боячись сполохати його необачним порухом.
І тану..тану..тану..і розчиняюся.