***

Френия Шизо
Вихопити момент, коли птах злітає з дерева -
жовтого донестями, охопленого густим туманом -
і злетіти разом з ним.
На мить — спалахом — щастя.
Загострене, болісне — до спустошення.
Далі — можна вмирати.