***

Френия Шизо
Надто сильною є концентрація
тебе в мені.
Хоча ти — то лише абстракція.
Пульсує в скроні
твоє ім'я.
Наливається кров'ю, збільшується -
до межі,
а вже потім — лопається.
Як ножів
мільйони — у мозок.
І вже як культ -
перебрати спогади.
Все. Інсульт.