Giria

Сергей Житкаускас
На литовском языке//Lietuviski zodziai

Kur tavo dainos, kur sapnai,
Giria tyliai niuniavo.
Paskui paklause nedrasiai
Kur atminimai tavo.

Kur tavo dainos, kur sapnai,
Nebeminekit iuiu.
Jie vysta iau senai, senai
Tarp lapu vystanciuiu.

8 sausio 2003mt.