мiй спалах... почуттiв...

Солнцем Одарённый
чекаю я на тебе
у снах своїх завжди
моє кохання
серце
мій спалах
почуттів

тривають дні
тривають ночі
а доля нас
єднає знов
миттєва зустріч
очі в очі
твій поцілунок
як вогонь…
09.11.2008