я - не люблю

Дарья Бондаренко
Я не люблю невдах, лінивих дуже.
Аж руки, ноги є – працюй, мій друже!
Чи зарплатня мала? Амбіції високі?
Та починали ж всі з нуля, не маючи роботи.

Не скаржся на життя, поки лицем до тебе,
Бо як одвернеться, побачиш те що треба!
Вже слів не буде, скигління й турбот -
Закриєш ти назавжди дурний рот!