почуття

Дарья Бондаренко
Щастя, горе, біль і смуток –
Все це відчуття,
Бо людина має серце,
Має і життя.

Є погані й добрі думки,
Чорні полоси.
Є душа й душевне щастя,
Миле на землі.

Все проходить й горе, й відчай.
Вічного нема,
Бо розрада у людини –
Це вона сама.