Що тобi моi почуття?

Татьяна Яцишина
I
Я посмішку вкраду твою,
Я погляд запалю холодний,
Назустріч мріям я іду,
І не зупинить докір жодний.

Дарма, не віриш ти у сни,
Я відповіді в снах шукаю,
Ти в небо мрію відпусти,
Нехай поміж зірок літає.

Приспів:
Що тобі мої почуття?
Що тобі мої бажання?
Я прийшла до тебе, прийшла,
Може, вперше, а може, в останнє.

Серед тих несказаних слів,
Лиш одне мені серце крає,
Ти потрібен, потрібен мені,
Жити як без тебе, не знаю.

II
Я залишаю тобі мить,
Яку нам доля дарувала,
Я залишаю тобі сни,
Тощо, що снів тобі замало.

Якими будуть тепер дні?
Якими будуть тепер ночі?
Ти відпускаєш назавжди,
А я від тебе йти не хочу.

Приспів.