Укра нська мова

Некаренина
У моє віконце
Зранку світить сонце.
І тепло долоням
Буть в його полоні!
Ще тепліше в серці:
Чую через дверці
Мамину промову –
Українську мову.
Хай зі мною вічно –
Негасима свічка –
Буде кольорова
Українська мова!
В щирому коханні,
В пісні, у зізнанні
Хай звучить казкова
Українська мова!
І у полі квіти
Прикрашає цвітом
Радісна, святкова
Українська мова!
Вийду я до люду
І щаслива буду,
Бо почую знову
Українську мову!
І чарує врода
Рідної природи.
Шепотить діброва:
“Українська мова...”
Ти – моя перлина,
І до тебе лину,
Диво калинове –
Українська мова!
18февраля 2007г.