Ти такий один

Леся Романчук
Таких немає. Ти такий один.
Ти сам себе не знаєш, друже милий.
Святого духу життєдайну силу
Даруєш радо. Світлий Божий чин
Душі спасіння, грішної душі,
Хтозна чи вартої найменшої із жертв...
Спасибі, друже, значить, ще не мертва,
Якщо потрібна хоч комусь на світі,
Аби чекав. Годину чи століття...
Ще, мабуть, не зима.