у серцi... Церков...

Солнцем Одарённый
він народився
у неділю
у час Юпітера
зрання
така собі
жила людина
цікавилась
буттям

не мав він долі
часу
віку
так просто жив
серед людей
свою беріг
у серці
Церков
від інших
кожен
день...
18.11.2008