Снiгова королева -Гердi

Наталя Терещенко
Привітик, Гердо! Як там на Гаваях?
Чи на Карібах, де осіла ти?
Чи відігріла потихеньку Кая?
Я чула, ви тепер серед крутих…
Ти вийшла заміж за міліонера,
Він з Еміратів і немолодий?
І кажуть, що співаєш під фанеру,
Відома зірка- поп а ля верди?
Як я живу? Піарюся, як можу,
Хоч і набрид цей вічний епатаж,
Та тільки так і виживає кожен,
В містерії «Забійний репортаж».
Пішла вести гниленьку передачу:
«Кохання в домі крижаних сердець»
І знаєш, маю успіх і удачу,
 Я на каналі - визнаний митець.
Уся гутірка косить під кохання,
А я їх виморожую щодня -
Ото потіха, справжня калабаня,
Народ чманіє – отака дурня!
Я знаю, Гердо, ти панянка ніжна,
Як маєш час - пиши мені, курча,
Мій «нік» лишився Королева Сніжна,
Нове лиш «мило» : ксюха-пес-собчак.