911

Валео Лученко
боюся року, що гряде,

боюся почувати страх того,

що народилося маля, якому випала лихая доля

моєму світу стати ворогом і катом...

він - поряд, чую серця стук його

та бачу alfa, beta, theta ритми на дисплеї,

передбачаю старт подій невідворотних,

які скорботи врожаєм з одної визріють зернини...