бог ёсць любо

Сергей Худяев
Ноч,
Світанак,
Сонца,
Ранак...
Поўдзень,
Вечар,
Ноч
І свечка...

Студзень 2007г
* * *

Бог ёсць любоў—
Ўсяго тры словы,
А мы іх
 Ў сэрца ўзяць
 Гатовы?
       11.01.07.

* * *


І дзень ні дзень,
І ноч ні ноч,
І вершы—
Пошасць,
Ці мілосць?

 02.01.07.

* * *


Пасля
Падумаеш не раз,
Сказаўшы слова
Ўсяго раз.

20.01.07