паводле Екл з яста

Сергей Худяев
Збіраць, ці раскідаць?
Сказаць, ці прамаўчаць?
Спыніцца, ці пайсці?
Ўзляцець, ці папаўзці?
Гарэць, а можа тлець?
Кахаць, але ледзь-ледзь?
У твар, ці наўздагон?
Устаць ці на паклон?
Зайздросціць, дык у чым?
Жыццё пражыць, то кім?
       

       11.01.07