Кризове

Наталя Терещенко
Час випито –
Суцільна анемія,
Все зупинилось –
малокрів*я часу
Оціпеніння, шок - усе німіє,
Та упирям не стягувати паски.
Вони не криють ні кликів, ні кігтів,
«Герудотерапія» на останках...
А далі що? Спливуть останні миті,
Та нескінченні їхні забаганки...
Час випито. Попереду безодня,
Там не спрацює вже й закон тяжіння,
І завтра буде гірше,
ніж сьогодні.
Лиш прірва, упирі
і зубожіння.