Знайди свою ти долю

Женя Раков
Знайди свою ти долю, будь щасливим.
Лети по шляху невидимих вітрів.
Лети скоріш, поки не став ти сивим,
Бо буде пізно, поки не озвірів.

Іди в далекії края незнані,
Не бійсь нічого, Бог завжди з тобою
Відчуєш ти, що ніби у вигнанні
Не довго буде так, лиш будь собою.

І зрозумій, потрібно так зробити,
Зірватися і рушити в погоню.
Не зупиняйсь ти, щоб води попити,
Вперед до долі, в далекий шум прибою.

(21.11.2008)