Вiдчувай

Татьяна Яцишина
1.
Доторкнись до холодних долонь,
Розпали в моїм серці вогонь,
Доторкнись до моїх почуттів,
Не кажи мені зайвих слів.

Розчиняючись в думках своїх,
Я засну у обіймах твоїх,
Зберігаючи спокій тих снів,
Ти відчути мене лиш хотів.


Приспів:
Відчувай мої бажання, відчувай мої думки,
Хай все буде мов в останнє, в моє серце зазирни,
Поринай у мої мрії, потрапляй у мої сни,
Світ безмежного кохання тільки там, де я і ти.

2.
Я не знаю долі ім’я,
Може бути, я не твоя,
Та побачивши очі твої,
Зрозуміла – потрібна тобі.

Доторкнись до моїх мрій,
Хочу знати, що ти тільки мій,
Хочу подихом бути в тобі,
Доторкнись до моєї душі.

Приспів.

Більшого не треба, більшого й нема,
Я прийшла до тебе з іншого життя.

Мить цю неповторну собі залишу,
Лиш тобі, єдиний, серце віддаю.