Забути

Татьяна Ши
              А мене пам`ятати не треба.
              Я дарую тобі забуття.
                А.Сазанський

Вже від сумнівів чорних не спиться,
Гаснуть зорі в ранковій росі:
Чи відкрила тобі таємниці,
Чи такою була, як усі?
Чи хтось знав тебе так, як я знаю?
Чи хтось марив тобою, як я?
У тумані свідомість блукає
І тікає, як щур з корабля.
Вітер твій обвіва мені скроні,
Що нашіптує – чути не хочу!
Тіло тут. А душа – на балконі,
Бо цей вітер їй щось напророчив.
І чекає вона, виглядає
Смуток свій довжиною в життя.
Ти мене пам`ятаєш, я знаю.
Подаруй же мені забуття!