Перша моя пiсня

Алексей Смирновъ
Над Карпатами вже ранок
І на гори сині
Підімається світанок,
Йде на полонини.

Черемош там котить хвилі
Повз старі смереки,
Між Карпат, що серцю милі,
У краї далекі.

Біля хати черемшина
Нахиляє віти.
Для коханої дівчини
Я збираю квіти.



1972