Тут ростуть трави

Александр Воскобойник
Тут ростуть трави
І сходить сонце
Шумлять діброви
Дуби височать моцні.
Співають птахи
Бігають звірі, вужі плазують
Жабенята, маленькі бідолахи
З нас натужно глузують
Тут ви найближче до себе
Ніж будь де.
Прислухайтесь і,
Добре все буде.
2004