Вогонь душi

Андрей Головня
В моїй душі палає невгасимий,
Ще з юних літ запалений вогонь.
Його тепло у віршах перелити
І передати до людських долонь
Я прагну. Може ще невміло
Мої рядки лягають у лади –
Я не поет, лиш хочу, щоб святилось
Ім’я Того, хто дав мені води…