Кружляе лелека... - укр

Анна Бех
Ще далеко зима. Ще далеко.
Літу теж вже нема вороття...
Понад дахом кружляє лелека -
Вічний символ нового життя.
Він сьогодні до теплої хати
Принесе благодійную вість -
Незабаром усі будуть знати
І вагу немовляти, і зріст...
Заклопотані і не побачать
Білих крил, що майнуть повз вікно...
За дитинку - за щастя і вдачу -
Наливається в келих вино...