Хмари

Анна Корниенко
Сумні і чорні нависли хмари...
Сунете небом, ніби примари.
Гнітите серце, душу зболілу,
Що на чужині зовсім змарніла...

Вибрати б хмарку легку й пухнасту,
Щоби віднесла до мого щастя...
Та недосяжна світла хмарина,
Яка прямує до України...


червень, 2008
м.Корпус-Крісті, США