Мовчиш? - Мовчи. Нехай побуде тиша...

Диана Барид
Мовчиш? - Мовчи. Нехай побуде тиша,
Нам все одно слова не допоможуть...
І я, якби могла, зробила б ліпше,
О Господи, як це на тебе схоже...
Твої слова, твій біль, твої страждання
Відбиті глибоко в моїй душі.
Я закликаю силою Твого Кохання:
Облиш їх і моє життя лиши!..