твiй... кращiй самий... Рай...

Солнцем Одарённый
заплющь
ти свої очі
нехай думки
покинуть
не стане більше
болю
душа твоя
спокійна
турбот немає
зовсім
немає
хвилювань
у снах тебе
чекає
твій
кращій самий
Рай...
01.12.2008