Фiмiамне

Любовь Либуркина
ліловоокий блюз
бере до шлюбу ніч
обручкою
сандалового диму
перегортає сторінки
бажань
і втілень
втілень
і бажань...
барханні змії
томний схлип павиний
нахабне світло Місяця
і блиск сталевий
все тане
як льодинка на стегні
допоки перший промінь
третім півнем
не перетворить
цей хорал стрункий
в найтоншу ноту
ранку...