звичайна р ч

Диана Барид
(прощавай!)

Як вперше ніч...
Весь світ "не треба"...
Дві свічки та меліси аромат...
Звичайна річ, -
Торкнуся я до тебе.
Вже час...
      на жаль, нема шляху назад...

Не буде нас,
Як не було ніколи,
Колись згадаєш жартівливе "прощавай"...
На жаль, вже час,
А ти повір у Долю...
І щирий погляд мій не забувай...

Остання ніч...
Зірки на небі...
Дозволь прийти до тебе уві сні...
Звичайна річ.
І знову всі "не треба"...
Лише одне -
       як жити далі - поясни...