Вогняно-палким...

Юрий Борщ
Вогняно-палким і нестримним танком
Сіяючи радісно танцем іскристим
Ми крутимось, в`ємось чарівним вінком,
Сплітаючи танець в магічне намисто…

Бурхливим узором сплітається рух
Ми творимо райдугу барвами літа
Наповнену силою люблячих рук
Освітлену Сонцем і Мудрістю вмиту

Нехай загадкове це дійство стає
Краплиною першою того потоку
Що силу Життя всьому людству дає
Від серця – до серця, по краплі, по кроку

Я Сонечку танець цей наш покажу
Воно посміхнеться, щасливо-привітне
…Ми ще дотанцюєм,
….я ще допишу -
І квіткою щастя реальність розквітне!