Балкон

Иннокентий Флик
Сьогодні гарна погода. І навіть наскрізний протяг на балконі не перешкодить тобі дивитися на небо з пір’їнами хмарин.
Є такі балкони з наскрізним протягом. Такі балкони існують.
Як часто на цьому балконі ти хотів ступити у небо, але знівечене тіло внизу біля машин тебе лякало. Як часто.
Не ступайте у небо.
Це може зашкодити вашій дитині.




***картина Frida Kahlo. The Suicide of Dorothy Hale. 1939