В. Туков Ева Яблокова Скоро Новый год

Яблокова Ева
Дизайн - открытка Тани Якобс 
            
ноты http://www.stihi.ru/2012/07/19/290

             СКОРО НОВЫЙ ГОД

Скоро Новый Год ! Будет праздник Новый Год !
Сможет веселиться и гулять чесной народ ,
Наряжаться в маски , песни петь , дарить подарки
В праздник Новый Год счастливый яркий !

Скоро Новый Год ! Будет праздник Новый Год !
Станут вокруг ёлочки водить все хоровод,
Кушать торт, конфеты и разгадывать загадки
В праздник Новый Год весёлый сладкий !

Скоро Новый Год !Будет праздник Новый Год !
Только лишь двенадцатый удар часов пробьёт,
Пригласим Снегурочку и зажжём гирлянды
С дедушкой Морозом в праздник славный !

Новый год !Новый год !
Новый год весёлый праздник Новый год !
Новый год !




           V. Tukov, Eva Yablokova

              SOON NEW  YEAR’S  DAY

New Year’s Day will soon 
New Year’s Day be here
This is jolly holiday for all around people !
Songs and dancing , fireworks and marvellous fancy-ball -
New Year’s  will soon on the whole world !

New Year’s Day will soon 
New Year’s Day be here
We’ll congratulate your friends with coming New Year’s !
Gifts and candies, riddles and jokes, many various toys -
New Year’s will soon on the whole world !

New Year’s Day will soon 
New Year’s Day be here
Soon  it’s  striking  tvelve and Near Year’s Day will soon  be here !
We will singing  song and dance and invite of  course -
Snow Maiden and  Grandfather Frost !

 Refrain :
New Year’s Day !
New Year’s Day !
And New Year’s very jolly holiday !
New Year’s Day !
New Year’s Day !