Живши на цiй прекраснiй землi

Яна Подольская
Живши на цiй прекраснiй землi,
Живши десь мабуть у снi.
Живши в краiнi мрiй та надiй,
Ти повертатися не смiй!

Ти йди в свiт справжнiй,
Йди в свiт реальний.
Там э такi люди,
Якi нiколи не забудуть:
Жах, страх вiйни,
Про любов своэi сiм’i!

Ти нiколи не бачив життя,
Нi ненавистi, нi кохання то забуття!
Ти споконвiку не знав
Нiкого окрiм примар!
 
Ти не зрозумiеш
Братерство на кровi.
Не зрозумiеш
Волю в кожнiм словi!

Там э такi люди,
Якi нiколи не забудуть:
Стрiмкий бiг коня,
Вогнянi сполохи села.
Предсмертнi cолдатiв крики,
Ласкавi материнi руки!

Живши на цiй прекраснiй землi,
Живши десь мабуть у снi.
Живши в краiнi мрiй та надiй,
Ти повертатися не смiй!