Juleeventyr

Екатерина Дюпина
 

I Europa laenges alle efter Juleaften!
For eventyret, som kommer i december,
Hvor nisserne glade og hurtigt gemmer
I stroemper gaver - ja vi kan sagtens.

Julemanden taender nattelysene,
Som danser sе smukt og levende.
To tusinde og ni kommer taettere
Med et smil bringer han det til os.

Derfor bliver eventyret levende om natten,
Og fra julen venter vi miraklet og magien
Denne dag, hvor enhver vrede smelter,
Og lykken falder som fyrvaerkeri fra himlen.