Роберт Геррик. 833. К Эноне III

Лукьянов Александр Викторович
Роберт Геррик (1591-1674)

833. К Эноне (III)

Любви стрела
Пронзила, зла,
Тебя и ты увяла.
Всего одна!
И ты бледна!
От многих что бы стало?


833. To Oenone (III).

Thou say'st Love's dart
Hath pricked thy heart;
And thou dost languish too:
If one poor prick
Can make thee sick,
Say, what would many do?