Положи менi голову на колiна...

Иннокентий Флик
Положи мені голову на коліна.
Моя рука ляже на голову тобі.
Єдиним світом замріємось.
Віднині скінчиться днина
Cірого плину.
Прозора вода. Полину
До Краю Полину,
Де гіркне твоя печаль.
Не згину, кохана, не згину.
Сльозами омию провину,
В якій заховалась твоя туга.




***картина Frida Kahlo. Two Nudes in the Forest. 1939