Хорда

Валерий Волковский
Хребет горі

Хребет людині

Народження близнюкам

Природних катаклізмів

Ланцетом малюнки

Підшкірних ландшафтів

Висікають герби та знамення

На вершині

Що веде до хорди зірок

Спільних мрій