Навiть каменi мають душу

Иннокентий Флик
Вони дивляться на тебе прозорими очима.
Вони посміхаються хижими ротами.
Вони п’ють воду з твоєї долоні.
Вони обіймають твою шию пальцями каратів,
Ув’язнюють твоє серце.
Вони наближаються до твоїх вух
І чують те, чого ти ніколи не почуєш.
Вони розуміють мову слів.
Вони розуміють мову без слів.
Самотні космічні пілігріми.
Аборигени скрізь.