трiшки рiздвяне

Френия Шизо
гілочка вишні пришпилена за вікном. уявна.
хтось сказав - має зацвісти. на свято.
тільки яке? що за календарем? чи душою?
якщо останнє - буду, як Король, до весни чекати.
я теж люблю обманюватись. я ж людина?
хоча є в тому (є)якась гіркувата мудрість.
Сама собі створюю реальність.
І, знову ж таки, сама в тому винна.
(винна — як вирок)