Оксано

Татьяна Гребенюк
               
                Оксано Оксаночко
                Ти мов калини цвіт
                Ти мов спів соловейка
                Ясноока красуня моя
                Ти зірочка в небі яснім
                Ти пісня в душі моїй
                Ти найжаданіша в світі
                Дівчино моїх мрій