Я завжди вибаглива була

Ольга Полец
Я завжди вибаглива була.
Мені тебе мало -
Ні крихти перлини з намула,
Ні слова із вуст не лунало.

Я завжди вибаглива була,
До себе, до тебе сувора.
Чеснот я твоїх не забула,
Від тебе не чула ні слoва.

07.06.2007