Знов спiвае голосно нам доля

Ольга Полец
Знов співає голосно нам доля
І зсипається вінок з мого чола.
Дивні очі озираються навколо
І сміється в красоті моя душа.

І танцюють у танку серця спустілі,
І навколішки стають у темноті,
І все линуть в небо до надії,
І живуть в намріяній красі.

Та одного разу пробудившись
Від солодкої омани зрадних днів,
Мені стало дуже важко жити
У потворному житті розбитих мрій.

Поступово стало виявлятись,
Що не можу бути між людей -
Я існую у своєму світі,
Ідеальних мрій, думок, ідей.

24.07.2003