Не тебе удосвiта чекала

Ольга Полец
Не тебе удосвіта чекала,
Не з тобою мріяла вмирати.
Ти питав мене, а я мовчала.
Не про те хотіла я сказати!

В серце я кричу та ти не чуєш!
Я як придорожняя трава,
Ти, як путник на мені ночуєш,
Я зім'ята від твого чола!

Не скажу тобі я ані слова -
Ти все зрозумієш знов не так.
І без сенсу, дивна ця розмова
Не закінчиться між нами ну ніяк!

19.05.2007