Зустрiч увi снi

Анна Корниенко
Я дарую тобі шепіт листя,
Сяйво сонця і плюскіт дощів...
Зрання - щебет птахів голосистий,
А вночі - щем незнаних світів.

Тих, де небо вітрами зоране
І засіяне перлами вщерть...
Там, де пристрасті всі поборені
І де Вічністю скорена смерть,

Ми зустрінемось - юні і чисті,
Де літає душа без вітрил.
Щоб торкатись зірок променистих
І збирати вдвох зоряний пил...


грудень, 2008